Hodnocení obchodu

5,0 84 hodnocení
5
83x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Libor | 5.5.2021
Skvělej obchod,občas pribali dáreček k objednávce ,rychle a solidní jednání
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife (Administrátor) 5.5.2021
Děkujeme moc za recenzi :-) moc nás to vždycky potěší :-)
M Avatar autora Marek | 26.4.2021
Vse super. Doprava od 500 zdarma, což třeba u lavape je od 1000kc to byl důvod přejit do tohohle shopu. Snad to nebudou menit.
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 26.4.2021
Děkujeme za recenzi :-) Změnu dopravy zatím nepovažujeme za nutnou. Sice možná časem zdražíme zásilkovnu, ale hranici 500kč zdarma chceme udržet.
Z Avatar autora zbynekbastl@seznam.cz | 23.4.2021
Spokojený
E Avatar autora Evapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 23.4.2021
Děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený.
L Avatar autora Lukas | 19.4.2021
Super obchod jak rychlost tak sortiment.
E Avatar autora Evapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 23.4.2021
Děkujeme vám za recenzi. Moc si toho vážíme.
ON Avatar autora Ondřej Novotný | 19.4.2021
Rychlé dodání a vše v poradku.
E Avatar autora Evapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 23.4.2021
Dobrý den. Děkujeme vám za recenzi.
J Avatar autora Jiří | 19.4.2021
Zatím nejlepší obchod. Doporučuji
E Avatar autora Evapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 19.4.2021
Dobrý den. Jsme rádi, že jste s námi spokojený a děkujeme za recenzi.
ES Avatar autora Eduard Stujber | 14.4.2021
Obchod mohu jen doporučit. Perfektní přístup. Je vidět, že tomu rozumí a vždy dobře poradí.
E Avatar autora Evapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 19.4.2021
Děkujeme za recenzi. Velice si toho vážíme :).
JM Avatar autora Jan Macháček | 11.4.2021
Měl jsem za sebou první objednávku,kde mi přišel porušenej balík s byl v něm rozlity cely shake... každopádně byla rychle vyřešena reklamace zacož chválím... ????.
E Avatar autora Evapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 19.4.2021
Dobrý den. Velice si vážíme vaší recenze. Za tuto nepříjemnost se vám omlouváme. Při příští objednávce se už nic takového nebude opakovat :)
M Avatar autora Marek | 11.4.2021
Bohužel žhavicí hlava nefunkční. Reklamaci pochybuji ze uplatnim.
E Avatar autora Evapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 11.4.2021
Dobrý den. Velice nás mrzí vaše špatná zkušenost. Nicméně ve světě vapingu se bohužel stane, že mezi žhavícími hlavami je špatný kus. Jestliže se vám spálily více jak 2 žhavící hlavy za sebou, pravděpodobně bude problém u vašeho zařízení.
Z Avatar autora zbynekbastl@seznam.cz | 4.4.2021
Spokojený zásilka dorazila v čas a v pořádku
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife (Administrátor) 9.4.2021
Děkujeme za zpětný feedback :-)
E Avatar autora Elsa | 1.4.2021
Super obchod, super Vapo i příchutě, doporučuji!
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife (Administrátor) 9.4.2021
Ať dlouho slouží :-)
JC Avatar autora Jakub Cimrt | 29.3.2021
Super obchod,super domluva. Rád se budu vracet. Stal se ze mě fanoušek obchodu . ????
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife (Administrátor) 9.4.2021
Tak to jsme moc rádi a vážíme si toho :-)
M Avatar autora Martin | 27.3.2021
Rychlé,super jednání.
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife (Administrátor) 9.4.2021
Děkujeme za krásné hodnocení :-)
P Avatar autora Petr | 27.3.2021
Obchod jako takový je fajn. Každopádně by to chtělo zapracovat na rychlosti odeslání zboží
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 27.3.2021
Velice si vážíme vaší recenze. Na rychlosti expedice usilovně pracujeme. Děkujeme
MP Avatar autora Monča Po | 21.3.2021
Zatím používám týden, ale jsem nadmíru spokojená, veliký výběr příchutí, super
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 27.3.2021
Děkujeme za recenzi. Určitě sledujte pravidelně náš web. Přidáváme každou chvíli nové příchutě :)
LS Avatar autora Lukáš Sommer | 20.3.2021
Nemám co vytknout ???? absolutně profesionální přístup a starání o zákazníky.
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 21.3.2021
Mockrát vám děkujeme. Radí poradíme, pomůžeme :)
OD Avatar autora Ondřej Daněk | 19.3.2021
Rychlé a bezproblémové dodání zboží. Dobré ceny. Jsem spokojen.
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 21.3.2021
Děkujeme a těšíme se na příště :)
MA Avatar autora Milan Adámek | 16.3.2021
Zdravím všechny, jako dnes mi přišel balíček od tohoto eshopu musím ho maximálně vychválit jsem momentálně v karanténě takže mi udělal dvojitou maximální radost, nakupoval jsem už v mnoha eshopech ale takových prezentů k objednávce jsem nikdy nedostal i děti děkují za haribo medvídky ???? fakt jen tak dál získali jste si mě už jinde nenakupuji fakt klobouk dolu majitel je frajer ????
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 21.3.2021
Moc děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste spokojený :)!
MK Avatar autora Michaela Karmi | 12.3.2021
Byla jsem na prodejne v Litomericich, super obsluha, pan poradi, pomuze s vyberem, poskytne dostatek informaci i absolutnimu zacatecnikovi, ktery o tom nevi vubec nic. Nakoupila jsem 2x a urcite se rada opet vratim.
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 21.3.2021
Jme rádi, že jste spokojená. Určitě hodnocení předáme panu prodavači na prodejně. Děkujeme.
MJ Avatar autora Michaela Jandová | 9.3.2021
Objednávka dorazila v pořádku. Výběr je veliký. Bohužel jsem tu svojí nejoblíbenější příchuť nenašla.
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 12.3.2021
Jsme rádi, že jste si u nás našla i další příchutě. V případě jakýchkoliv otázek nás neváhejte kontaktovat.
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.