Hodnocení obchodu

5,0 58 hodnocení
5
58x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Roman Černý | 25.2.2021
Maximální spokojenost
K Avatar autora Kuba | 25.2.2021
Moc rád se vracím, vždycky naleznu něco nového a dobrého :-DDDD
M Avatar autora Martin | 25.2.2021
Jsem už věrný zákazník. Nenakupuji nikde jinde. Rychle dodání a rádi poradí.
MT Avatar autora Markéta Tichá | 23.2.2021
Včera jsem udělal objednávku, kterou mi dnes ráno doručil kurýr. Opravdu moc spokojená. V objednávce jsem našla i dáreček, který mě moc potěšil.
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 23.2.2021
Jsme rádi, že jste spokojená.
JV Avatar autora Jirka Vopalecký | 23.2.2021
Lidi tohle je fakt luxusní e-shop. Těch příchutí. Člověk neví, na co koukat dřív :D
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 23.2.2021
Děkujeme. Rádi pomůžeme s výběrem.
Avatar autora Pavlína Šudomová | 23.2.2021
Kamarádka mi doporučila tento e-shop a jsem naprosto spokojená s osobním přístupem. Jak málo stačí člověku ke štěstí. Solidní výběr.
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 23.2.2021
Máte pravdu. Málo stačí člověku ke štěstí. Děkujeme
ŠU Avatar autora Šárka Urbanová | 23.2.2021
Moc moc hezký e-shop. Našla jsem tu toho mraky. Doporučuji všem.
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 23.2.2021
Děkujeme vám! Jsme rádi, že vám děláme radost.
KP Avatar autora Karel Pelikán | 23.2.2021
Spokojenost. Rychlost a dobrý výběr.
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 23.2.2021
Vážíme si vaší recenze :).
J Avatar autora Jirka | 22.2.2021
Hledal jsem dlouho příchuť. Dostal jsem doporučení na obchod od kamaráda a tak jsem napsal email. Příchuť hoši sehnali a obratem poslali. Dobrá práce :)
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 23.2.2021
Děkujeme za hodnocení.
K Avatar autora Karolína S | 22.2.2021
Napsala jsem do chatu a obratem mi přišla zpráva. Chtěl jsem poradit nějakou cigaretu do začátku. Včera objednáno a dnes doručeno. Dostala jsem dobrý typ.
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 23.2.2021
Jsem rádi, že jste spokojená.
JK Avatar autora Jan Košan | 22.2.2021
Hodně luxusní e-shop. Všechno co jsem chtěl tu je. Rychlé vyřízení i doručení. Palec hore.
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 23.2.2021
Děkujeme za recenzi.
K Avatar autora Kachna | 20.2.2021
Naprostá spokojenost balíček dorazil již druhý den
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 21.2.2021
Děkujeme kachničko za hezké hodnocení :-D
LT Avatar autora Lenka Trachtová | 19.2.2021
Rychle dodání vše dobře zabalené. Super obchod
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 19.2.2021
Děkujeme moc za zpětnou reakci :-) že všechno funguje tak jak má :-)
DG Avatar autora Dominik Gajda | 17.2.2021
Super obchod rád tu budu nakupovat dále, doporučí poradí opravdu :-) jste super :-)
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 17.2.2021
Moc děkujeme za recenzi :-)
MD Avatar autora Marcela Doleželová | 16.2.2021
Nakupuji tu pravidelně. Zatím žádné potíže nebyly. Navíc jsem dostala k objednávce dárek, který mi udělal radost. Doporučuji všem.
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 17.2.2021
Jsme rádi, že jste spokojená :-)
L Avatar autora Libor | 16.2.2021
Veliký výběr příchutí a celkem slušný výběr v cigaretách. Naprostá spokojenost. Vše co potřebuji jsem tu našel. V chatu se mi dostalo dobré rady ohledně příchutě. Určitě se nechám inspirovat i příště.
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 17.2.2021
Děkujeme za recenzi :-)
A Avatar autora Adela N. | 16.2.2021
Balíček mi byl dodán do druhého dne a navíc s dárečkem. Za mě určitě objednám znova.
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 17.2.2021
Budeme se těšit :-)
KK Avatar autora Kristýna Kundrtová | 15.2.2021
Vše SUPER! Ráda doporučuji!
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 15.2.2021
Děkujeme za recenzi. Moc si toho vážíme :).
M Avatar autora Martin | 15.2.2021
Super rychlost,komunikace.. :-)
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 16.2.2021
Děkujeme za recenzi a těšíme se na návrat.
M Avatar autora Miroslav | 13.2.2021
Super vaperský obchod.... nemám žádné výhrady
V Avatar autora E-vapo.cz - VapeForLife s.r.o. (Administrátor) 15.2.2021
Děkujeme za hodnocení :-)
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.